Nieuwe collega’s bij de bachelor

17 mei 2019

Bij de bacheloropleiding Verloskunde hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hieronder stellen zij zich voor.

Melanie Noordam

Mijn naam is Mellanie Noordam, 26 jaar en in juli ’18 afgestudeerd als verloskundige.

Sindsdien ben ik werkzaam als waarnemend verloskundige in de Schilderswijk in Den Haag en ben ik per 1 januari 2019 samen met Liza van Antwerpen een verloskundigenpraktijk gestart in De Lier: Klein & Puur Verloskunde. Voor degene die het leuk vinden om op de website te kijken, zie www.kleinenpuurverloskunde.nl

In het tweede kwartaal van dit schooljaar mocht ik als gastdocent meerdere keren lesgeven binnen de minor ‘Kansrijke Zorg’. Dat was het moment waarop voor mij bevestigd werd dat les geven iets is wat bij mij past.

Marcella van Erp-Boverhof

Beste collegae,

Graag stel ik me aan jullie voor, ik ben Marcella van Erp- Boverhof.

6 Mei ben ik gestart als docent en onderzoeker bij de opleiding Verloskunde.

Ik zal deels voor het kenniscentrum zorginnovatie werken als onderzoeker en daarnaast onderzoeksvaardigheden gaan doceren en studenten begeleiden tijdens het afstudeertraject.

In Amsterdam heb ik HBO pedagogiek – gezondheidsvoorlichting en preventie gestudeerd en daarna in Wageningen de master Voeding en Gezondheid – epidemiologie.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij de GGD West-Brabant en heb ik een eigen onderneming gehad; Mom in Balance (outdoor workouts voor (aanstaande) moeders).

En nu veel zin en energie om bij de Hogeschool aan de slag te gaan!

Tot ziens!

Groeten, Marcella


De Verloskunde Academie Rotterdam is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam en vormt een samenwerkingsverband met:

Erasmus MC