Stagebegeleider worden

Wilt u stagebegeleider worden? Wij zijn altijd opzoek naar deskundige en gemotiveerde stagebegeleiders die kunnen zorgdragen voor een optimale leeromgeving voor de student, ingepast in uw werkomgeving. U helpt hiermee de student om zichzelf te ontwikkelen naar een beroeps bekwame verloskundige.

Rolmodel

De werkplek van de verloskundige is een prachtige leeromgeving voor aankomend professionals om het beroep te leren. U als begeleider van het leren in de praktijk bent daarbij een belangrijk rolmodel. U ondersteunt en stimuleert studenten om die bekwaamheid te ontwikkelen, die hen tot een adequate verloskundige maakt. De studenten zijn úw aankomend collega’s.

Cursus

Voor onze stagebegeleiders bieden we de 3-daagse cursus ‘Begeleiden op de Werkplek’ aan. In deze cursus krijgt u, naast inzicht in de achtergronden en toepassing van het leerconcept van de VAR, tevens de mogelijkheid om uw bekwaamheid als begeleider op de werkplek te vergroten.

Stagebegeleidingstraject

Een korte uitleg over de verschillende stages en de onderdelen waaraan de student moet voldoen tijdens de stage vindt u hier:

Stagebegeleidingstraject

Interesse

Heeft u interesse in het opleiden van verloskundigen in opleiding in de praktijk? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met onze stagecoördinatoren.

enjaben
Enja Romeijn
stageverloskunde@hr.nl
T: 010– 794 8239
Ben Jacobs
stageverloskunde@hr.nl
T: 010 – 794 8239

De Verloskunde Academie Rotterdam is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam en vormt een samenwerkingsverband met:

Erasmus MC